Mnenja naših zadovoljnih strank

Anastasia Banovec, mnenja naših strank

Danes, ko je vse za nama, se z veseljem ozirava nazaj na zadnjih 6 mesecev, ki sva jih posvetila najini poroki, na dan 19.8.2017! Zame, kot novinko v tej državici, bi bilo nemogoče nekatere stvari dobiti ali narediti, če ne bi imela ob sebi čudovitih ljudi.
Po tem, ko sem našla obleko zase, je moj dragi mož Gašper Banovec dejal: zdaj pa je vse mogoče! Najlepša hvala najboljšemu salonu v Sloveniji, Poročni Salon White Couture! #poročnisalonwhitecouture Neverjetna Tina, ki je takoj začutila moj okus in ustregla vsem mojim željam! Zlate roke Renate so izdelale zadnje detajle. V tem salonu sem se počutila odlično in dobila voljo za naprej! 

Fotografa: Mitja Železnikar in Jana Osovniker

Anastasia

Naj se pravljica začne,…

To so bile moje prve misli, ko sem vstopila v poročni salon White Couture. Prekrasen ambient, svetloba in toplina salona so me kot bodočo nevesto popolnoma začarali. V salonu me je prijazno sprejela Tina, ki je celotno izkušnjo izbire poročne obleke naredila nepozabno. Tina je duša in srce, ki dajeta utrip salonu, brez katere tudi moj dan ne bi bil popoln. Hvala Tina in salon White Couture za nepozabne trenutke, za celovito preobrazbo (makeup, frizura) ter vso pomoč in podporo, ki ste mi jo nudili na moj poročni dan. 

Petra

Najlepši poročni salon
Poročni salon White Couture je zagotovo prava izbira, ko gre za nakup poročne obleke. Osebje je super prijazno in ustrežljivo. Moja svetovalka je bila Tina in resnično ve kaj dela. Dobro je poslušala moje želje in zahteve in jih na koncu tudi pomagala uresničiti. Vsakokrat, ko sem bila v salonu, je bilo vzdušje odlično, izbrala sem res lepo obleko za katero je za piko na i vrhunsko poskrbela šivilja Renata. Predvsem pa moram poudariti dejstvo, da me prav nikoli ni skrbelo, da bi mogoče kaj lahko šlo narobe.

Res so super in vsekakor toplo priporočam obisk poročnega salona White Couture. 
Špela

Vsako dekle sanja, da bo na svoj poročni dan sijala. Želje so različne in sama sem si vedno želela biti princeska, s A kroj obleko, brez čipk z diamantki in golimi rameni. O tem koliko salonov za izposojo sem obiskala in bila nad njimi več kot razočarana rajši ne bom izgubljala besed. Slučajno sem izvedela za salon  White Couture in takoj, ko sem stopila vanj sem bila prijetno presenečena. Svetovalka Tina je bila tam samo zame, nobenih drugih ljudi kot drugje po salonih, kjer je vedno gužva in takoj sem se počutila posebno. Tina je bila popolnoma profesionalna, totalno je namreč upoštevala moje želje,brez vsiljevanja modernosti in njenih želja ter dejstvo, da sem visoko noseča in bila izredno prijazna. Seveda sem svojo sanjsko obleko našla, še več- obleka mi je bila kot ulita, kljub temu, da sem jo nosila prva, tako da tudi super prijazna šivilja Renata ni imela dela z njo. Nisem ženska, ki sanja svoje obleke, ampak tisto noč sem sanjala to obleko in komaj že čakala, da jo bom lahko imela oblečeno cel dan. Na poročni dan sem se počutila najlepšo in tudi svatje so obleko samo hvalili in hvalili, saj je vsem jemala dih.
Priprava poroke ti vzame kar veliko časa in načrtovanja in kadar prideš v salon, kjer se počutiš razvajano in vidiš, da ljudje tam niso, da te prepričajo da pri njih vzameš  obleko, ampak z iskrenostjo, da ti pomagajo najti tvojo sanjsko obleko – potem veš, da si na pravem mestu. Salon White Couture je definitivno salon, ki ga priporočam vsaki nevesti, da bo lahko oblekla svojo sanjsko obleko in občutila iskreno prijaznost vseh v salonu. Čudoviti ste vsi v salonu White Couture in ostanite taki sončki še naprej!

Vesna T

Po obisku več poročnih salonov sem se odločila še za obisk salona White Couture. Že ob prihodu v salon s prijateljicami nas je pričakala prijazna prodajalka po imenu Tina. Takoj smo dobile dober občutek, da bom tokrat le našla pravo poročno obleko. In res je bilo tako, saj je prodajalka poslušala moje želje in je točno vedela kaj si želim. Všeč mi je bilo predvsem to, da ni bila vsiljiva, a sva hkrati z njenimi nasveti našli pravo poročno obleko, v kateri sem bila ves dan in noč, ker sem se v njej počutila odlično.

Ines

White Couture salon je bil edini salon, ki se ga obiskala, saj je bila moja obleka ljubezen na prvi pogled. Čeprav sva s simpatično Tino izbrali za pomerjanje še par drugih oblek sem vedela, da bo ta, ki jo imam ogledano
zagotovo prava.. in je res bila. V salonu prevladuje sproščeno vzdušje, izbire je res ogromno, odprt in lepo urejen prostor pa naredi tisto pomerjanje obleke še toliko bolj čarobno. Vsem bodočim nevestam zelo
priporočam obisk salona, Tina tebi pa hvala za vso prijaznost in lepe želje.

Urša