Katera poročna obleka je prava zame?

KATERA POROČNA OBLEKA JE PRAVA ZAME, KAKO NAJ IZBEREM PRAVO POROČNO OBLEKO, KAKŠEN MODEL BI MI PRISTAJAL…

..so prve misli skoraj vsake neveste, ko pričnejo razmišljati o poročni obleki. Za večino nevest je prav poročna obleka, najbolj pomembna izbira za poročni dan. Pri organizaciji veliko časa posvetijo prav izbiri obleke, da bi le našla pravo.

Brez idej kaj pravzaprav iščete, lahko povzroči kar malo panike in da do panike ne bi prišlo vam dajem nekaj nasvetov kako se mirno lotiti izbire »VAŠE POROČNE OBLEKE«.

Veliko nevest pri izbiri obleke ugotovi, da obleka o kateri so sanjale že od otroštva, danes pravzaprav ni več tista prava. V tem času ste odrasle in postale bolj zrele in predstava o poročni obleki se je spremenila. Vsekakor pa čarobnost ostaja enaka ali je še celo večja.

Pojdimo lepo po vrsti in pričnete najprej z opisom same sebe kot osebe.

  1. NA LIST PAPIRJA ZAPIŠITE SVOJE OSEBNE LASTNOSTI PO KATERIH IZSTOPATE

Opišite se kot oseba. Ali ste čustvene, nežne, razigrane, romantične ali ste samozavestne, želite izstopati, ste bolj klasične narave, ste rade v središču pozornosti ali raje ne, ste drzne, duhovite, bi želele biti kot pepelka, ste živahne ali bolj umirjene narave in še bi lahko naštevala. Zapišite vaše lastnosti in na podlagi le teh boste lažje našle pravo obleko. Tudi meni kot svetovalki, bo vaš opis zelo pomagal pri samem svetovanju. Za lažjo predstavo, vam predlagam nekaj modelov iz našega salona;

Želite izstopati: Nicole 1, Nicole 3, Joab 95

 

Nežna: Jolies 2, Tulip


 

Romantična: Nicole 5, Jennifer, JFY 30


 

Pepelka: Romance 1, MK 27


 

Živahna: Joab 77, Jadelin


 

Umirjena: Diana, Joana


 

Klasična: Dalila, DS 34,


 

Želite zasijati v vseh svojih čarih: Selena, Nicole 4

  1. SPLETNE STRANI POROČNIH OBLEK

Preglejte poročne obleke na slovenskih in tudi tujih spletnih straneh, ter poskušajte najti modele, ki so vam všeč. Sicer predlagam, da se posvetite iskanju slovenske ponudbe, saj so le te na voljo pri nas in velika prednost je, da jih lahko pomerite preden se odločite. Dobro si oglejte modele in brez velikega pritiska izberite in zapišite ali slikajte tiste, ki so vam všeč, saj nam bo svetovalcem to v veliko pomoč pri pričetku izbire obleke. V izbranih modelih bomo prepoznali vaš navdih in vam tako še lažje svetovali.

  1. STIL OBLEKE GLEDE NA LOKACIJO IN STIL POROKE

Kakšna je lokacija kjer se boste poročile? Je to obala, gore, travnik, južni kraji, je veliko posestvo ali le majhen kotiček v katerem ste si od nekdaj želele poročiti. Bo poroka na gradu, v vinogradih ali na seniku. Bo poroka na upravni enoti…. In še in še.

Na pomerjanju mi boste zaupale tudi lokacijo in spet bomo korak bližje pri izbiri prave poročne obleke.

Naj vam za vsako lokacijo namignem štiri modele poročnih oblek iz našega salona:

Večje posestvo: Jolies 1, Danit, Nicole 5, Nicole 1

 

Travnik: Jadelin, Nicole 2, Joab 77, JFY 19

 

 

Obala: Nicole 2, Naomi, Jensen, DS 17

 

Vinogradi: Begonia, Joana, Saturn, JFY 30


 

Senik: Tapazia, JFY 13, JFY 14, JFY 15

 

 

Grad: Romance 1, Savila, Sevilla, Jolies 2

Upravna enota: Ibbes, JFY 19, Tapazia

 

Južni kraji: Nicole 2, Becky, Selena

 

KAKŠEN MODEL BI MI PRISTAJAL

Velikokrat me nevesta povpraša za nasvet poročnega modela glede na njeno postavo. Pri določanju modela ni zlatih pravil. Prava obleka je tista v kateri se počutite lepa in samozavestna. Obstajajo pa smernice, ki vam jih bom predstavila.

A linija in široka A linija poročne obleke: Linija, ki jo lahko nosi prav vsaka nevesta. Na nobenem predelu ne izstopa, le nežno poudari dekolte in pas iz katerega se nežno spusti udobna A linija.
Hyacint, SOL, Justine

 

Princes linija poročne obleke: Linija, ki močno poudari pas in dekolte. Lepo pristoji nevestam, ki bi rade izpostavile zgornji del telesa s poudarkom v pasu. Pri princes modelih dodajamo tudi velika podkrila, da je izgled resnično pravljičen.
Triana, Siany

Oprijeta linija poročne obleke: Linija, ki poudari postavo in pokaže skoraj vse atribute z izjemo nog, če je obleka dolga. Lepo objame celotno telo, kjer se izpostavi dekolte, pas in boki.
Nicole1, Jensen

Padajoča linija poročne obleke: Linija, ki prosto pade po telesu. Hkrati se izpostavi zgornji del, še posebej dekolte, spodnji del pa je padajoč in izjemno udoben.

Nicole 1, Selena

 

Kratka linija poročne obleke: Svetujem nevestam, ki želijo izpostaviti noge. Zgornji del je lahko bolj romantičen in nežno pokrit ali pa se ga izpostavi s srčastim dekoltejem. V kratkih oblekah je zelo prijeten in sproščen občutek.

Tapazia, Joab 82

 

  1. VI NOSITE OBLEKO IN NE ONA VAS

Moj nasvet pri izbiri poročne obleke je, da ne bodite preveč kritične do sebe in svojega telesa. Vsekakor ni potrebno, da izgledate kot super model, saj vsi vemo, da je na njihovih slikah veliko popravkov, da izgledajo super tuper.

Prav vsaka izmed vas je edinstvena. Vaši sorodniki in prijatelji vas poznajo takšno kot ste, vaš bodoči mož pa še bolje. Zato ni nikakršnih skrbi, da vam obleka ne bi pristajala, saj vi nosite obleko in ne ona vas. Vse malenkosti, ki jih vi sicer vidite kot napako, pa vedno lahko na eleganten način zakrijemo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.