Kdaj pričeti z iskanjem in izbiro poročne obleke

Med najbolj pogostimi vprašanji bodočih nevest je tudi vprašanje:

»KDAJ JE NAJBOLJ PRIMEREN ČAS, DA PRIČNEM Z ISKANJEM POROČNE OBLEKE.«

Čisto pravilnega odgovora na to vprašanje ni. Veliko je odvisno tudi od same osebnosti neveste. Nekatere se odločijo za obleko več kot eno leto pred poroko, spet druge nas obiščejo 14 dni pred poroko.

Naj vam dam nekaj nasvetov:

  • Ne obremenjujte se s tem, da morate hiteti z izbiro ali da morate videti in pomeriti še kakšen model, čeprav ste jih pomerila že 50 ali 60. Ko začutite, da je TA TISTA PRAVA, jo takoj rezervirajte ali kupite. Tako boste imela še veliko časa za pripravo ostalih dodatkov, vabil, aranžmajev, pogrinjkov,… ki bo rdeča nit vaše poroke.
  • Vsako leto v salone prihajajo novi poročni modeli. Zato se v poročnih salonih pozanimajte kdaj prispe večina modelov za sezono v kateri se boste poročila. Tako boste imela najbolj optimalno izbiro. V White couture vsako leto pričakujemo večino modelov nekje do meseca oktobra.
  • Ne obremenjujte se s tem, da morate na vsak način že na spletu najti pravo obleko, saj se dostikrat izkaže da, ko obleko pomerite ni tista prava. Izberite določene modele in nam jih pokažite, ter nam zaupajte vaše ideje, sicer pa se prepustite nasvetom strokovnjakov, ki vas sprejmemo v poročnih salonih.

Torej ni toliko pomemben čas, kdaj izbrati obleko. Pomembno je, da ko se odločite za obleko, da je resnično tista prava. Pa tudi, če je to dve leti pred poroko.

!!!Naj vam dam zelo koristen nasvet: Ko imate obleko izbrano, se izogibajte nadaljnjih ogledov oblek na spletnih straneh. Tudi med sezono se pojavljajo novi modeli. Če se boste lotila takšnega projekta, obleke nikoli ne boste izbrala. Posvetite se raje ostalim poročnim pripravam, ki jih je še veliko.

Predvsem je pomembno, da vam izbira obleke ne predstavlja obremenitev, vendar si ta čas vzamete kot prelep in sproščen dogodek pred poroko. In brez skrbi, še nobena nevesta ni ostala brez poročne obleke?.

Tina

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.